Sport

2017-02-15, 15:30:06

Mircea Şcheau va evolua pentru Juventus Slatina

Dacă AS Milcov i-a transferat pe Daniel Giurcă şi Gabriel Precup, oficialii echipei Juventus Slatina au adus, de asemenea, un fost component al grupării FC Olt. Fundaşul lateral Mircea Şcheau, care a evoluat ultima dată pentru Sporting Roşiori, va juca în retur pentru Juventus Slatina, al cărei obiectiv este promovarea în eşalonul al treilea.

Mişcări importante pe piaţa transferurilor la nivelul primului eşalon fotbalistic judeţean. După achiziţiile importante realizate de AS Milcov, Juventus Slatina, liderul Ligii a IV-a, punctează, de asemenea, la capitolul noutăţi în lot.

Fostul component al grupării FC Olt Slatina, Mircea Şcheau, jucător ce în ultimul timp a evoluat pentru Sporting Roşiori, în eşalonul al treilea, vine la Juventus Slatina. De asemenea, gruparea slătineană a mai obţinut semnătura mijlocaşului la închidere Ionuţ Dincă, de la Recolta Stoicăneşti, şi a lui Mihai Emil Stancu, de la Ripensia Timişoara.

„În momentul de faţă avem toate posturile acoperite. Mai avem doi jucători, însă aşteptăm actele lor de transfer. Avem 25 de jucători în lot, avem toate posturile dublate, pentru a crea concurenţă. Mai mult, Dan Şerb, care în tur a fost jucător de bază, s-a întors la echipă. Nu a fost mulţumit de condiţiile din Anglia şi a revenit acasă”, a declarat directorul sportiv al celor de la Juventus Slatina, Mihai Bălan.

Juventus Slatina, înfiinţată în vară, are prima şansă de a accede la barajul de promovare. Gruparea pregătită de Valentin Turiac se află în fruntea ierarhiei Ligii a IV-a, cu un avans de un punct faţă de principalele urmăritoare, AS Milcov şi Vedea Văleni Nicole Titulescu.

Comentarii

Redacţia

2017-02-15 15:30:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro