Sport

2020-05-22, 11:46:26

Mihai Ianovschi: „Jucătorii se pregătesc după programele pe care le-am stabilit”

Ştaff-ul tehnic şi jucătorii grupării CSM Slatina aşteaptă ca FRF să stabilească datele de disputare a barajului de promovare în Liga a II-a, în funcţie de acest aspect, dar mai ales de relaxarea măsurilor generate de pandemia COVID-19, urmând a fi reluate pregătirile. În tot acest timp, jucătorii urmează un program individual de pregătire, stabilit de staff-ul tehnic.

Jucătorii grupării CSM Slatina continuă pregătirea indiviuală acasă, în funcţie de data de disputare a dublei manşe cu Progresul Spartac, ce contează pentru promovarea în Liga a II-a, urmând a fi reluate pregătirile. 

„Aşteptăm să fim înştiinţaţi cu privire la datele de disputare a barajului, după care vom stabili data la care ne vom reuni, sub ce formă, cum vom putea începe antrenamentele. Absolut toţi jucătorii abia aşteaptă să reluăm activitatea, se pregătesc după programele pe care le-am stabilit împreună. Au program de pregătire, am monitorizat ceea ce fac acasă, dar la jucătorii pe care îi avem, la ce fel de caractere avem în lot, la momentul acesta, nu este cazul să verificăm pe nimeni. Sunt jucători profesionişti, jucători care au înţeles că trebuie să-şi menţine un tonus, în primul rând din punct de vedere al pregătirii aerobe, în regulă, în aşa fel încât la momentul în care vom relua pregătirea să le fie lor mai uşor, dar şi mie în pregătirea celor două meciuri. Dificil a fost pentru toată lumea, mai ales în perioada în care n-am avut voie să ieşim din casă, dar jucătorii au lucrat”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Potrivit informaţiilor vehiculate, barajele de promovare în Liga a II-a vor fi programate undeva la finele lunii iulie. Rămâne de văzut, dacă la acel moment se va permite accesul spectatorilor în incinta stadioanelor. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, consideră că publicul contează foarte mult în meciurile în care miza este promovarea.  

„Din păcate, şansele ca barajul să se joace cu spectatori sunt mici. Am reuşit să aducem publicul spectator, cunoscător de fotbal, la stadion, şi sunt convins că stadionul ar fi plin dacă se va disputa cu spectatori. Nu ştim ce va fi, până la data barajului se poate întâmpla orice, dar îmi doresc să se joace cu spectatori, pentru că fotbalul e făcut pentru spectatori”, mai spune antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Legat de lotul aflat la dispoziţie, antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, este de părere că, dacă se va reuşi promovarea în Liga a II-a, jucătorii actuali se ridică fără probleme la nivelul cerinţelor eşalonului secund.

„Eu am mare încredere în ceea ce am construit. Vara trecută am făcut o strategie pe termen mediu-lung, iar jucătorii pe care i-am adus, absolut toţi, pot face faţă cu brio la nivelul Ligii a II-a. Am mare încredere în lotul pe care-l avem, nu cred că necesită întăriri pentru Liga a II-a”, a mai spus Mihai Ianovschi. 


Comentarii

Redacţia

2020-05-22 11:46:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...