Sport

2020-10-21, 12:24:52

Mihai Ianovschi: „Am arătat că putem juca de la egal la egal cu o echipă care are obiectiv promovarea”

CSM Slatina a fost eliminată la penalty-uri de Turris Turnu Măgurele, după 120 de minute de joc în care tabela a rămas neschimbată, scor 0-0. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, a ţinut să-i felicite pe jucători pentru efortul depus. Totodată, tehnicianul echipei CSM Slatina a precizat că mai mult curaj în ofensivă le-ar fi adus poate calificarea.

Jucătorii grupării slătinene au părăsit cu capul sus Cupa României, după 120 de minute de luptă contra unei echipe ce aspira la promovarea în Liga I, Turris Turnu Măgurele. Gruparea slătineană a fost învinsă la penalty-uri, scor 8-9.  

Mihai Ianovschi, antrenorul grupării slătinene, a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru efortul depus, dar mai ales pentru că au jucat de la egal la egal cu una dintre formaţiile bune ale Ligii a II-a.

„Am aliniat o echipă cu foarte mulţi jucători tineri, am arătat 120 de minute că putem juca de la egal la egal cu o echipă care are cu totul alt obiectiv, promovarea în Liga I, am întâlnit o echipă cu un antrenor foarte bine pregătit, o echipă cu jucători cu mare experienţă. Nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru ceea ce au arătat pe teren. După patru jocuri pe care le-am avut, în care au avut o atitudine foarte bună, a urmat cel de astăzi, în care atitudinea a fost la nivelul dorit, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Vreau să remarc un lucru, pe care va trebui să-l îmbunătăţim, este vorba de curaj. Cred că, dacă aveam mai mult curaj, în momentul în care echipa adversă a rămas în inferioritate numerică, soarta partidei era cu totul alta”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi. 

Antrenorul echipei slătinene a trimis, în jocul cu Turris Turnu Măgurele, o formulă de start mult schimbată faţă de jocurile din campionat, precizând că orice jucător din lot poate evolua în orice moment. 

Aşa cum am spus-o şi după meciul de sâmbătă, orice jucător din lot poate evolua în orice moment”, a precizat Ianovschi, cu privire la primul unsprezece din meciul cu Turris Turnu Măgurele.

Antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi, a vorbit şi despre penalty-ul ratat de Abel Stan, unul dintre cei mai tineri componenţi ai echipei.

După meci, m-am dus la el, este un copil, numai în sufletul lui să nu fi. Au ratat fotbalişti mari lovituri de pedeapsă, e un moment dificil pentru el, întreaga echipă a fost lângă el, l-am încurajat, avem mare încredere în el”, a mai spus Ianovschi, despre Abel Stan, jucătorul în vârstă de doar 17 ani al grupării slătinene.

CSM Slatina se concentrează pe jocurile din campionat, următorul meci oficial fiind programat sâmbătă, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”, contra celor de la ASU Poli Timişoara. 

Urmează să ne refacem din puncte de vedere fizic, să pregătim meciul de la Timişoara, aşa cum le-am pregătit pe toate, să mergem să facem un joc la fel de bun din punct de vedere al atitudinii, şi dacă vom arăta ca în ultimele meciuri, cu siguranţă vom veni cu puncte”, a conchis Ianovschi. 


Comentarii

Redacţia

2020-10-21 12:24:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...