Actualitate

2011-04-20, 19:19:20

Meniu special pentru Boc şi ai săi, la Slatina

Premierul şi toţi cei care l-au însoţit la Slatina, unde a venit marţi seara să-şi prezinte moţiunea de candidat pentru un nou mandat de preşedinte al PDL, au luat cina la un restaurant select din municipiu.

Iniţial, în program nu fusese prevăzut ca Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, Traian Igaş, Anca Boagiu, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Mihai Stănişoară să mănânce la Slatina.
În jurul orei zece seara, autorităţile sanitare, aflate deja în dispozitiv, au fost chemate urgent să preleveze probe din toate felurile de mâncare ce urmau să fie servite înalţilor demnitari, dar şi lui Darius Vâlcov, Daniel Bărbulescu, Mihai Niţă, Marin Bobeş, la Blue Window. Restaurantul select, cu specific mediteranean şi preţuri accesibile doar celor care nu duc grija banilor, se află pe strada Arcului, ferit de ochii lumii.
Meniul a fost unul special, cu mâncăruri de post, dar şi de dulce, pentru persoane care ţin la silueta şi sănătatea lor: brânză feta (adusă de la mama ei, din Grecia) şi roşii cherry; pastă de humus (un fel de fasole bătută, dar preparată din boabe de năut, cu lămâie, usturoi, piper, ulei de măsline); salată de fenicul şi boabe de năut; patru feluri de friptură - cotlet de miel, vită, frigărui de pui, porc; muşchi de vită cu pastă din bucăţi de ton mixate cu condimente potrivite; orez basmati (cel mai bun tip de orez cu bobul lung şi aromă deosebită – basmati înseamnă parfumat) cu legume gratinate. La desert, cei de la Blue Window aveau cremă de zahăr ars şi tort, însă înalţii oaspeţi s-au ţinut departe de calorii.
Rezultatele de laborator ale probelor recoltate din alimentele puse pe masă vor fi cunoscute abia în trei zile.

Comentarii

Redacţia

2011-04-20 19:19:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...