Sănătate

2021-11-15, 12:11:19

Medici slătineni, prezenţi la Caravana vaccinării „Oameni ca mine”. Evenimentul se va desfăşura în Parcul Tineretului

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării, #OAMENICAMINE, care vine special în Slatina (16, noiembrie, Parcul Tineretului, de la 9:00 la 17:00). Publicul va putea astfel interacționa cu medici din comunitatea locală, printre care epidemiologul Marinela Madan, medicul de familie Cătălina Buzărnescu sau preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Olt, doctorul Mihai Ungureanu.

Slatina va găzdui prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România. 

Locuitorii județului Olt au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru centrul din proximitate (Parcul Tineretului), deschis special pe timpul caravanei de către Direcția de Sănătate Publică Olt.

La eveniment vor fi prezenţi prefectul de Olt, Florin-Constantin Homorean, viceprimarul Slatinei, Gigi Ernest Vîlceleanu, dar şi medici din comunitatea locală printre care dr. Mihai Ungureanu, Preşedinte Asociația Medicilor de Familie Olt, Marilena Madan, medic epidemiolog, dr. Cătălina Buzărnescu, Medicină de Familie şi Ramona Nicola, manager Directia Marketing și Comunicare, CEZ România. 

Caravana #OAMENICAMINE a luat startul de la București în 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Aparare ‚”Carol I”. La sfârșitul săptămânii acestei a fost prezentă în județul Dolj, la Craiova, și în Frățila.

Caravana vaccinării este susținută de CEZ România. După Slatina, aceasta va fi prezentă în județul Argeș.Comentarii

Redacţia

2021-11-15 12:11:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...