Sănătate

2020-09-07, 09:03:22

Medic răpus de coronavirus. Este primul deces

Un medic din judeţul Dolj, care era infectat cu coronavirus, a pierdut lupta cu boala, anunțul fiind făcut de medicul primar dr. Livia Davidescu, din Craiova, pe pagina de Facebook.


Este vorba despre medicul Cristiana Pîrșoi, a anunțat Livia Davidescu, duminică seară.

„Dr. Cristiana Pîrșoi, primul medic din Dolj care a plecat la îngeri. A pierdut lupta cu Covid-19. Dumnezeu să o odihnească în pace”, este anunțul postat de medicul primar Livia Davidescu.

Mesajele au apărut pe pagina de Facebook a medicului doljean, cei cunoscuți fiind înmărmuriți de vestea primită duminică seară.

“Parca mai ieri o auzeam râzând cu pofta în celalalt cabinet. Azi nu îmi vine sa cred ca nu mai este. Atât de repede și atât de neînțeles! Am lucrat aproape 12ani împreună și nu s-ar fi gândit nimeni ca acest virus blestemat ne va despărți asa și ne va lăsa răni adânci în suflet. Drum lin printre îngeri, doomna doctor! Dumnezeu sa va odihnească în pace!”, este un alt mesaj.

Dr. Cristiana Pîrșoi era medic de familie în Craiova.

Acesta este primul deces, în Dolj, în rândul medicilor.

Comentarii

Redacţia

2020-09-07 09:03:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...