Actualitate

2013-03-06, 18:18:01

Medic psihiatru, două posturi, în Danemarca

Oltenii cu studii medicale au oportunitatea de a se angaja în Danemarca, pe salarii de peste mii de euro. Oferta danezilor se adresează medicilor psihiatri.

Se caută medici psihiatri cu experienţă vastă în domeniu, competenţe în metodele de tratament psihologice, biologice şi social-psihiatrice, excelente abilităţi de cooperare şi cunoaşterea limbilor engleză şi germană la nivel avansat. Aplicaţiile se primesc până pe 29 mai 2013, pe adresa kontact@psyk.regionsyddanmark.dk. În subiectul e-mail-ului trebuie specificat: Application, Haderslev and Augustenborg. Dosarul de înscriere, întocmit în engleză, trebuie să conţină: CV, scrisoare de intenţie; certificat medical de specialitate – scanat; cazierul judiciar original, scanat. În prima etapă vor avea loc interviuri telefonice, iar cei preselectaţi vor fi invitaţi în Danemarca în perioada 21-22 iunie 2013. Informaţii suplimentare despre ofertă, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt.

Comentarii

Redacţia

2013-03-06 18:18:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...