Administraţie

2019-01-08, 15:42:17

McDonald’s începe construcţia la Slatina, în luna martie

Societatea care deţine franciza McDonald’s pentru România ar urma să înceapă construcţia restaurantului de la Slatina, în luna martie, potrivit autorităţilor locale.

Viceprimarul Slatinei, Claudiu Stăncioiu, a declarat că reprezentanţii firmei urmează să solicite emiterea autorizaţiei de construcţie, după ce toate celelalte proceduri legale au fost îndeplinite deja.

Între timp, firma a curăţat deja terenul pe care va edifica noul restaurant.

Potrivit reprezentanților Primăriei Slatina, societatea SC Premier Restaurants România SRL vrea să grăbească implementarea investiției din municipiul oltean. Este vorba despre un restaurant tip McDrive care va fi construit pe o suprafață de 450 metri pătrați, la intersecția bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari. 3.443 de metri pătrați reprezintă suprafața concesionată de această firmă de la primărie pe o perioadă de 49 de ani.

Obiectivul de investiţii are o valoare de 7,5 milioane lei şi va crea 60 de noi locuri de muncă. Termenul de finalizare este 1 Decembrie 2019 însă autoritățile locale susțin că lucrările vor fi finalizate mult mai repede.

Comentarii

Redacţia

2019-01-08 15:42:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...