Administraţie

2018-10-18, 11:44:00

Materialul antiderapant pentru această iarnă, păstrat într-un depozit tip balon

Un depozit acoperit, tip balon, va fi montat la Slatina, în curtea secţiei de drumuri, pentru materialul antiderapant folosit în această iarnă pe drumurile naţionale din judeţ.

Directorul adjunct al Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina, Victoria Mitrache, a declarat că până la finalul anului stocul de material antiderapant trebuie să fie în proporţie de 75%.

 „Materialul antiderapant, sarea, existent în bazele de deszăpezire este în procent de 31%, la data la care vorbim, adică 2.195 de tone, clorura de calciu este în procent de 13%, adică cinci tone. Conform normativului cu care lucrăm, până la data de 30 noiembrie, trebuie asigurat un stoc de material derapant în proporţie de 35% - noi aprovizionăm în continuare cu sare - iar până la data de 31 decembrie, în proporţie de 75%, urmând ca diferenţa să se aprovizioneze în trimestru I al anului 2019. Nu se va face aprovizionare cu nisip”, a declarat ea.

Sarea va fi depozitată la Slatina, unde va fi instalat un depozit tip balon, pentru ca materialul antiderapant să rămână uscat.

„Se va monta la Slatina un depozit acoperit de sare, tip balon, cum sunt cele pentru activităţi sportive. Deocamdată este doar acesta, dar sperăm ca în anii viitori să putem să montăm la toate bazele care nu au depozit, ştiut fiind faptul că orice material antiderapant uscat este mai bun decât unul ud”, a mai declarat reprezentantul SDN.


Comentarii

Redacţia

2018-10-18 11:44:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...