Sănătate

2020-09-18, 14:01:06

Materiale sanitare, în valoare de 50.000 de lei, donate Spitalului Municipal Caracal

Crucea Roşie, filiala Olt, continuă campania de susţinere a spitalelor în lupta cu noul coronavirus. Astăzi, au fost donate către Spitalul Municipal Caracal măşti, mănuşi, combinezoane, dezinfectant şi viziere.

Un nou gest pentru cei aflaţi în prima line de luptă cu noul coronavirus din partea Crucii Roşii Olt. Astăzi, au fost donate materiale sanitare în valoare de 50.00 de lei.

Crucea Roșie Olt a donat astăzi pentru personalul medical al Spitalului Municipal Caracal materiale sanitare de protecție în valoare de peste 50 000 de lei, constând în măști 3 pliuri, FFP2, FFP3, mănuși, combinezoane, dezinfectant, viziere, Domestos. Colaborarea cu unitățile medicale din județ continuă pentru limitarea numărului de persoane infectate cu coronavirus”, transmit reprezentanţii Crucii Roşii Olt.  


Comentarii

Redacţia

2020-09-18 14:01:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...