Politică

2017-06-21, 14:21:53

Marius Oprescu: „În sfârşit, intrăm într-o normalitate, chiar dacă ceea ce s-a întâmplat este atipic”

Preşedintele CJ Olt şi preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că rezultatul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu reprezintă o reintrare în normalitate, în ciuda situaţiei atipice ca partidul majoritar să-şi demită propriul executiv.

Marius Oprescu spune că n-a avut emoţii cu privire la rezultatul votului, deşi admite că a fost unul strâns.

„Este un vot normal. În sfârşit, intrăm într-o normalitate, chiar dacă ceea ce s-a întâmplat este atipic. N-aveam niciun fel de dubiu că nu se întâmplă aşa, deşi votul a fost destul de strâns”,
a afirmat el.

Preşedintele CJ Olt a adăugat că important este să se continue implementarea programului de guvernare, mai ales în ceea ce priveşte investiţiile.

„Sperăm ca acum să continuăm implementarea programului de guvernare, ceea ce am promis oamenilor, şi să dăm drumul la investiţii. Până una, alta, mare lucru nu s-a făcut pe sectorul investiţiilor”, a conchis Marius Oprescu.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost aprobată, miercuri, de senatori şi deputaţi cu 241 de voturi „pentru” şi doar 10 voturi „împotrivă”.

Urmare a acestui rezultat, Guvernul Grindeanu a fost demis de majoritatea PSD - ALDE.

Printre cei care au votat moţiunea s-au numărat şi senatorii şi deputaţii PSD şi ALDE din Olt: Paul Stănescu, Renică Diaconescu, Marius Iancu, Dan Ciocan, Alexandru Stănescu, Florin Iordache şi Mihai Niţă.

Comentarii

Redacţia

2017-06-21 14:21:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro