Comunitate

2019-08-23, 09:07:14

Marius Iancu: „Sunt slătinean și am votat ca numele noului parc să fie «Parcul Tineretului»”

Deputatul PSD Marius Iancu se numără printre slătinenii care s-au implicat în campania Primărie Slatina de alegere a unui nume pentru nou parc din Slatina.

Tineretului este denumirea aleasă de Iancu, deputatul motivând că este un nume potrivit având în vedere că Slatina este „un oraș care întinereste în fiecare zi, un oraș care vibrează, un oraș plin de energie”.

„Sunt slătinean și am votat ca numele noului parc să fie «Parcul Tineretului». Am ales acest nume pentru că Slatina este un oraș care întinereste în fiecare zi, un oraș care vibrează, un oraș plin de energie. Votați și voi numele pe care îl considerați potrivit pentru parcul de la fosta Unitate Militară și haideți să fim împreună pentru Slatina cu primarul Emil Moț!”, a scris Iancu, pe pagina sa de socializare.

Comentarii

Redacţia

2019-08-23 09:07:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...