Politică

2018-06-19, 16:26:58

Marius Iancu (PSD): „TVA de 9% și pentru serviciul de alimentare cu apă și pentru cel de colectare a apei menajere”

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu se numără printre aleșii care au avizat favorabil un proiect de lege care vizează reducerea Taxei pe Valoarea Adăugată (TVA) pentru serviciul de alimentare cu apă și pentru cel de colectare a apei menajere.

Astfel TVA-u se va reduce de la 19% la 9 %. Marius Iancu spune că asta va duce la reducerea facturilor pentru familiile românilor.

TVA de 9% și pentru serviciul de alimentare cu apă și pentru cel de colectare a apei menajere. Am dat raport favorabil, în Comisia pentru Buget, Finanțe și Bănci, proiectului de Lege pentru modificarea și completarea art.201, alin2 din Codul Fiscal prin care se reduce Tva-ul pentru canalizare de la 19% la 9%, ceea ce înseamnă facturi mai mici și economii în bugetele familiilor”, a arătat deputatul PSD.

Comentarii

Redacţia

2018-06-19 16:26:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...