Politică

2019-06-19, 09:37:56

Marius Iancu (PSD): „Suntem la guvernare, avem majoritate în Parlamentul României și avem încă multe de făcut pentru români”

Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, spune că eşecul înregistrat de Opoziţie cu moţiunea de cenzură creşte responsabilitatea alianţei de guvernare pentru continuarea proiectelor asumate.

Parlamentarul oltean spune că PSD are responsabilitatea să se reorganizeze şi să redevină partidul puternic care a fost votat de majoritatea românilor, în 2016.

„PSD rămâne, în continuare, la guvernare după ce moțiunea depusă de partidele de Opozitie nu a trecut, fiind votată de numai 200 de parlamentari. De aceea, avem responsabilitatea să continuăm proiectele începute și să asigurăm României stabilitate și creștere economică, avem responsabilitatea să nu ne dezamăgim electoratul, membrii de partid și simpatizanții noștri și să aratăm că am învățat lecția votului negativ pe care l-am primit la alegerile europarlamentare. Avem responsabilitatea să ne reorganizam și să redevenim un partid puternic și unit care are sustinerea românilor. Suntem la guvernare, avem majoritate în Parlamentul României și avem încă multe de făcut pentru români”, a spus Iancu.

Comentarii

Redacţia

2019-06-19 09:37:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...