Politică

2021-11-25, 13:25:22

Marius Iancu (PSD Olt): Votul meu de astăzi a fost pentru un Guvern responsabil

Social-democratul oltean Marius Iancu a votat, astăzi, în plenul Parlamentului, pentru revenirea la normalitate cât mai repede posibil.

Guvernul PSD-PNL-UDMR a trecut joi de votul în Parlament, cu 318 voturi „pentru”, 126 „împotrivă”, 32 „necunoscute”.

„Ne vom întoarce cât mai repede la normalitate și vom fi, ca întotdeauna, alături de români! Votul meu de astăzi a fost pentru un Guvern responsabil, din care fac parte oameni cu experiență politică și administrativă care vor lucra numai pentru România!”, spune Marius Iancu.

Din noua structură guvernamentală face parte şi olteanul Adrian Chesnoiu, care astăzi va depune jurământul pentru portofoliul de la Ministerul Agriculturii.

„Colegul nostru, deputatul Adrian Chesnoiu este noul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale! Felicitări și mult succes, Adi! Mult succes tuturor miniștrilor!”, a mai spus social-democratul oltean.

Senatorii şi deputaţii s-au reunit joi în şedinţă comună pentru votul de învestire a guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă. Toți miniștrii propuși de Nicolae Ciucă au primit aviz favorabil la audierile de miercuri din comisiile parlamentare de specialitate.

Comentarii

Redacţia

2021-11-25 13:25:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...