Politică

2021-10-27, 15:22:35

Marius Iancu (PSD Olt): De la 1 noiembrie, peste 15 milioane de români vor plăti la energie electrică și gaze prețul din octombrie-noiembrie 2020

Deputatul PSD Olt Marius Iancu a explicat că, după aprobarea Legii pentru plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze, românii vor plăti cu până la 79% mai puţin pentru utilităţi.

Iancu a explicat că legea intră în vigoare de la 1 noiembrie.

„Nu mai avem demult siguranța unui trai mai bun, dar împreună, noi social-democrații și românii am învins marile interese de pe piața energetică. Am votat, azi, Legea pentru Plafonarea Prețurilor la energie electrică și gaze, cu toate amendamentele depuse de PSD. De la 1 noiembrie, peste 15 milioane de români vor plăti, timp de 6 luni, la energie electrică și gaze prețul din octombrie-noiembrie 2020, adică cu 74% mai puțin la energie și cu 79% mai puțin la gaze”, a declarat Marius Iancu.

În plus, PSD a introdus în schema de plafonare și compensare și instituțiile publice - școli, spitale, centre sociale, CET-uri, dar și IMM-urile.

„Le mulțumesc tuturor oltenilor care s-au alăturat campaniei PSD de strângere de semnături. Cele peste 500.000 de semnături strânse la nivel național în numai 2 -3 săptămâni sunt o dovada clară că românii își vor înapoi traiul și au nevoie, acum, poate mai mult ca niciodată, de siguranță!”, a conchis deputatul oltean.

Comentarii

Redacţia

2021-10-27 15:22:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...