Eveniment

2020-02-22, 11:07:28

Marius Iancu: Gașca de la Cotroceni a blocat România

Deputatul social-democrat Marius Iancu spune că PSD nu girează și nu participă la jocul în care Iohannis și Guvernul lui liberal mimează democrația și guvernarea României.


"Agăţându-se cu disperare de procentele obținute la alegerile europarlamentare și prezidențiale când minciunile și manipulările lui Iohannis și ale liberalilor lui i-au păcălit pe români, gașca de oportuniști condusă de la Cotroceni vrea alegeri anticipate și calcă totul în picioare, începând cu Constituția României", spune Iancu.

Parlamentarul reclamă faptul că Ludovic Orban nu schimbă miniştrii care au primit aviz negativ şi acum, şi acum patru luni.

"Deși există o decizie a CCR care prevede clar ca miniștrii care au primit aviz negativ, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, să fie schimbați, premierul demis Ludovic Orban a încălcat-o de două ori, și la învestirea primului guvern și acum. Oare de ce Florin Citu, Violeta Alexandru, Victor Costache sau celebrul fost ministru Grindă sunt mai importanți decât Constituția României?", a mai spus Marius Iancu.

PSD nu va fi prezent la votul de învestitură al noului Guvern Orban.

"Noi, parlamentarii PSD nu putem fi prezenți în plen, atunci când se votează același Guvern care a fost demis, în urma cu trei saptamani, cu cel mai mare număr de voturi din istoria parlamentară. Suntem în această situatie din cauza președintelui Iohannis care nu a putut accepta o înfrângere și s-a ambiționat să îl nominalizeze tot pe Ludivic Orban, deși PSD i-a propus un premier din afara partidului care are în spate o majoritate parlamentară. Așteptăm și decizia CCR pentru a vedea dacă această nominalizare este constituțională", a mai spus Marius Iancu.

 

Comentarii

Redacţia

2020-02-22 11:07:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...