Politică

2019-11-18, 11:31:01

Mario De Mezzo jigneşte un slătinean care îi cere socoteală pentru rezultatele slabe din primul tur: „Eşti prost cu crengi şi habar nu ai de politică”

Gazeta Nouă a intrat în posesia unor capturi cu o conversaţie pe aplicaţia Messenger a Facebook, dintre un slătinean susţinător al PNL şi Mario De Mezzo, coordonator al campaniei lui Iohannis în Slatina. Candidatul liberalilor îl jigneşte pe bărbat pentru că îndrăzneşte să-i spună că rezultatele înregistrate de PNL în primul tur sunt îngrijorătoare.

„Eşti prost cu crengi şi habar nu ai de politică”, este reacţia lui Mario De Mezzo la o observaţie pertinentă a unui susţinător al lui Klaus Iohannis, care le reproşează liberalilor că au pierdut în Slatina şi în Balş, aici având şi primar.

Negând realitatea, Mario De Mezzo consideră că în primul tur al prezidenţialelor PNL Olt a înregistrat rezultate pozitive. Din discuţia de pe Messenger mai reiese că pretendentul la primăria municipiului reşedinţă de judeţ este cel care conduce cu adevărat organizaţia Slatina a partidului, deşi cu numele preşedinte este consilierul judeţean Viorel Dumitrescu.

Redăm mai jos conversaţia de pe Messenger:

Slătinean: „Aţi pierdut pe linie! Dacă nici acum nu vă îngrijorează sitaţia, înseamnă că e greu cu voi... Baftă în turul doi! OricuM, văd că aţi reuşit performanţa să rămâneţi fără Balş!”

Mario De Mezzo:Eşti prost cu crengi şi habar nu ai de politică. PSD a câştigat în Slatina la 130 de voturi, adică 0.3%. Dacă nici acum pe tine şi pe favorita ta nu vă îngrijorează situaţia înseamnă că... a... stai... deja am zis: eşti prost cu crengi. Iar Iotu (candidatul independent la Primăria Slatina, Elena Iotu – n.red.) nu va avea ce să caute înapoi în PNL oricât îşi trimite dulăii să latre la mine în mesaje private. Au revoir”

Slătinean: „Wow! Câtă diplomaţie! Unde nici Dumnezeu nu cere! Atitudine Tipică de pesedist needucat! Tu n-ai nimic liberal! Să-ţi fie ruşine, golanule! Tu şi Voiculescu vă bateţi joc de judeţul Olt! Nişte blatişti şi trădători ordinari! Aţi luat 29,76% pe Olt”

De un an, Mario de Mezzo este membru al PNL Sector 1, iar de curând a reobţinut cartea de identitate pe Slatina. În perioada 2003-2004, a fost membru al Partidului Social Democrat, chiar lucrând pentru fostul primar PDSR, Gheorghe Păunescu.

Mândru de activitatea sa în cadrul unor organizaţii nonguvernamentale de prestigiu, ca Habitat for Humanity sau Terre des Hommes, Mario de Mezzo nu menţionează faptul că în calitate de specialist în comunicare semna comunicate de presă pentru controversata Holzindustrie Schweighofer, companie unde a ocupat poziţia de director de comunicare.

Potrivit g4media.ro, Mario de Mezzo și-a eliminat din profilul de pe Linkedin funcția de la Holzindustrie Schweighofer și cea de consilier al primarului PSD, lăsând doar  funcțiile de director al grupului editorial ALL (2010 - 2013), director al Fundației Principesa Margareta, co-președinte al Federației Editorilor, director al fundației Habitat for Humanity și a lucrat la cunoscutul ONG de mediu WWF. Ultima experiență profesională menționată este cea de director general al companiei de IT Barandi Solutions.

Comentarii

Redacţia

2019-11-18 11:31:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...