Politică

2021-04-07, 12:16:26

Mario De Mezzo, dat afară de Cîţu de la Oficiul pentru Drepturile de Autor (ORDA)

Premierul Florin Cîţu l-a eliberat din funcţia de director general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), decizia fiind publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

În aceeaşi zi, a fost publicată şi decizia privind numirea unui nou director general al ORDA, în persoana lui Răzvan-Codruţ Pop.

Este a doua oară când De Mezzo este îndepărtat dintr-o funcţie, de când a pierdut candidatura la Primăria Slatina. Anul trecut, el a fost demis din funcţai de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.

La începutul lunii martie, De Mezzo era retras din postura de candidat al PNL la Primăria Slatina şi înlocuit chiar de preşedintele filialei judeţene, Liviu Voiculescu, primar al comunei Cungrea.

Motivul care ar fi stat în spatele acestei decizii este acela că De Mezzo n-a reuşit să crească în sondaje, în ciuda faptului că şi-a anunţat candidatura de mai multe luni, iar Liviu Voiculescu ar sta mai bine în măsurătorile sociologice făcute în luna februarie. În plus, majoritatea membrilor filialei Slatina sunt în continuare nemulţumiţi de faptul că le-a fost impus un candidat de la Bucureşti.

Nici Voiculescu nu a reuşit să câştige cursa pentru fotoliul de primar al Slatinei.

Comentarii

Redacţia

2021-04-07 12:16:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...