Agricultură

2017-09-08, 14:54:14

Marinescu: „Ajutorul de minimis va fi plătit oierilor după depunerea facturilor justificative”

Reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Agricultură Olt au finalizat campania de înregistrare a fermierilor olteni ce deţin oi. Astfel, 630 de oieri din judeţ din cei 665 înscrişi la APIA Olt s-au înscris în „Programul de susţinere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii”.

Specialiştii Direcţiei pentru Agricultură Olt au numărat 88.230 de oi la nivelul judeţului, ovine ce vor participa la Program demarat de structura centrală, prin care oierii vor primi un ajutor de minimis pentru fiecare kilogram de lână comercializat. Aceste oi sunt deţinute de 630 de fermieri olteni.

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Agricultură Olt, Emil Marinescu, a precizat că fermierii vor primi ajutor de minimis un leu pentru fiecare kilogram de lână comercializat, în afară de suma ce le este oferită de centrul de colectare.

„Ajutorul de minimis va fi de un leu pentru fiecare kilogram de lână comercializat, în afară de preţul pe care îl va oferi centrul de colectare. Ajutorul de minimis va fi plătit oierilor după depunerea documentelor justificative, factură, chitanţă, adică dovada valorificării”,
a spus Emil Marinescu.

Comentarii

Redacţia

2017-09-08 14:54:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro