Administraţie

2018-10-16, 15:20:02

Mai multe primării din judeţ vor deszăpezi cu utilajele proprii

Multe dintre primăriile din judeţul Olt vor face deszăpezirea cu mijloace proprii, potrivit informaţiilor remise de Prefectură, ceea ce înseamnă că bugetul alocat va fi spre minim.

Prefectul judeţului Olt, Silviu Neacşu, a afirmat că deszăpezirea în aceste localităţi va fi făcută cu utilajele proprii ale primăriilor. Acestea vor interveni doar pe drumurile din localitate, nu şi pe cele judeţene sau naţionale care tranzitează localităţile.

„Ca de obicei, ne pregătim pentru iarnă şi deja am solicitat tuturor primăriilor din judeţul Olt să ne comunice stadiul în care sunt cu pregătirile pentru sezonul de iarnă. Adică, dacă au utilajele puse în ordine, au material antiderapant. Deja am început să primim aceste informări şi am constatat că multe primării încearcă să realizeze acţiunile de deszăpezire cu utilaje proprii, lucru care ne bucură având în vedere că nu necesită cheltuieli suplimentare. Şi-au făcut şi stocurile de material antiderapant” , a declarat Neacşu.

Comentarii

Redacţia

2018-10-16 15:20:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...