Administraţie

2018-01-05, 16:28:50

Lucrările la centura de Nord a Caracalului, finanţată prin PNDL 1, aproape de start

Avizul Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) a CFR SA este singura procedură care mai trebuie îndeplinită pentru ca lucrările să înceapă la Centura de Nord sau mini-centura Caracalului, finanţată prin PNDL 1.

Primarul Caracalului, Liviu Radu, a declarat că lucrările ar putea începe chiar înainte de venirea primăverii. Municipalitatea a închiriat o suprafaţă de teren ce aparţine CFR pentru construirea şoselei care va ocoli oraşul prin partea de nord.

„Am luat avizul de la Consiliul de Administraţie al CFR-ului pentru închirierea terenului de lângă calea ferată pentru a începe lucrările la Centura de Nord, care va avea 1,8 kilometri. Lucrarea este licitată, costă în jur de 25 de miliarde. Mai trebuie doar să treacă prin AGA a CFR, care am înţeles că este doar o formalitate. Cred că nu este nevoie să aşteptăm primăvara pentru a începe acest proiect, chiar de acum, din iarnă, se mai pot face anumite lucrări”,
a afirmat edilul.

Centura de Nord sau mini-centura Caracalului va avea 1,8 kilometri, iar finanţarea este asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 1. Autorităţile au finalizat deja procedura de atribuire a contractului, valoarea investiţiei ridicându-se la aproximativ 2,5 milioane lei.

Traseul mini-centurii de ocolire a Caracalului începe de la intrarea dinspre Slatina, imediat în stânga.


Comentarii

Redacţia

2018-01-05 16:28:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...