Învăţământ

2020-06-29, 10:06:13

LPS Slatina organizează test de competenţă lingvistică pentru admiterea în clasa a V-a

Liceul cu Program Sportiv Slatina organizează, în data de 14 iulie, test de competenţă lingvistică, pentru admiterea în clasa a V-a, cu program intensiv de predare a limbii engleze.

Cererile pentru înscrierea în clasa cu program intensiv de predare a limbii engleze se pot depune până pe data de 2 iulie, la secretariatul Liceului cu Program Sportiv Slatina, din Strada Toamnei, nr.10.

Testul va fi susţinut de către copii pe data de 14 iulie. Concursul va începe la ora 9.45, însă elevii vor intra în clase, în baza listelor, cu respectarea măsurilor de distanţare şi protecţie socială, în jurul orei 9.30. Durata testului va fi de 50 de minute.

Liceul cu Program Sportiv Slatina anunţă că sunt disponibile 30 de locuri pentru clasa cu program intensiv de predare a limbii engleze, rezervată elevilor care trec în clasa a V-a.  

Comentarii

Redacţia

2020-06-29 10:06:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...