Naţional

2019-11-12, 11:46:12

Lovitură în cazul Caracal! Plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănașu

Omul de afaceri Remus Rădoi, cunoscut drept „Codiță”, îi dă o adevărată lovitură, marți, lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.


Acțiunea lui Rădoi vine după ce, cu două zile înaintea desfășurării primului tur al alegerilor prezidențiale, Cumpănașu a anunțat că a găsit-o pe Luiza Melencu.

„Codiță” este de părere că, prin această mișcare, Alexandru Cumpănașu a vrut să „fure voturile unor persoane nevinovate”.

„Precizez faptul că săptămâna viitoare, în calitate de cetățean al acestei țări, voi depune o PLÂNGERE PENALA privind faptele de inducere în eroare a organelor de anchetă, folosirea de informații false cu scopul de a obține foloase materiale în interes personal și manipularea opiniei publice în scopul captarii atenției electoratului. Voi înainta și o plângere către DNA cu privire la o eventuală fraudare de fonduri. Toate aceste fapte au fost comise, în opinia mea, de acest impostor pe nume Cumpănașu Alexandru care, din punctul meu de vedere, nu face cinste speciei umane hrănindu-se cu cinism din tragedia unor oameni.

Nu cred că este normal să lăsăm acest impostor sa fure voturile unor persoane nevinovate care poate nu au avut oportunitatea și timpul necesar pentru a-și dezvolta o cultura politica.”, a anunțat Remus Rădoi.

sursa: bugetul.ro

Comentarii

Redacţia

2019-11-12 11:46:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...