Social

2017-12-07, 16:02:17

Locuri de muncă vacante la tranşat carne de pui

O nouă ofertă de lucru în străinătate prin serviciul EURES. Suedia şi Finlanda caută personal care să lucreze la prelucrarea cărnii de pui. Nu este nevoie de experienţă, ci doar de cunoştinţe minime de limba engleză. Plata este în jur de 13 euro pe oră.

10 locuri de muncă la tranşat carne de pui sunt puse la dispoziţia persoanelor din judeţul Olt aflate în căutarea unui loc de muncă peste hotare. Oferta este pentru Suedia şi Finlanda, iar contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată.

Printre beneficiile de la locul de muncă se numără asigurarea de sănătate, concediu plătit şi cazare asigurată de angajator contra sumei de 200-210 euro pe lună. Salariul este de aproximativ 13 euro pe oră.

Persoanele interesate să obţină un astfel de loc de muncă se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 20 ianuarie 2018.

Comentarii

Redacţia

2017-12-07 16:02:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...