Social

2019-02-11, 15:37:46

Locuri de muncă sezonieră în străinătate, la cules şi plantat flori. Oferta, valabilă până pe data de 15 martie

Olanda caută 45 de lucrători sezonieri la cules şi plantat flori. Ora este plătită cu aproximativ 9 euro, iar contractul de muncă este pe o perioadă de trei luni, cu posibilitate de prelungire. Angajatorul oferă cazare contra cost.

O nouă ofertă pentru munca sezonieră în străinătate. Olanda oferă 45 de locuri de muncă la cules şi plantat flori. Se lucrează 8 ore pe zi, 38-45 de ore pe săptămână.

Se caută persoane flexibile şi motivate, care au disponibilitate de a lucra pentru o perioadă mai mare trei luni. Experienţa constituie un avantaj.

Ora este plătită cu aproximativ 9 euro, iar salariul se acordă săptămânal. Pentru o distanţă de până la 10 kilometri, se pun la dispoziţie biciclete, iar ce depăşeşte 10 kilometri, deplasarea se face cu maşina, pusă la dispoziţie de către angajator. Lucrătorii au posibilitatea de a beneficia gratuit de un curs de limbă olandeză.

Durata contractului este pe o perioadă de trei luni, cu posibilitate de prelungire. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru detalii legate de modalitatea de obţinere a unui astfel de loc de muncă. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 15 martie.

Comentarii

Redacţia

2019-02-11 15:37:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...