Social

2019-01-11, 13:53:55

Locuri de muncă la tranșat carne în Irlanda. Ora, plătită cu aproape 10 euro

30 de locuri de muncă, la tranșat carne, în Irlanda, pot fi ocupate de olteni prin intermediul serviciului EURES. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 28 februarie. Ora este plătită cu 9.80 euro, iar contractul este pe perioadă nedeterminată.

Se va lucra la tranșarea, ambalarea și cântărirea bucăților de carne, pe o linie de producție. Cunoașterea limbii engleze, nivel începător, poate reprezenta un avantaj.

Persoanele angajate vor fi preluate de la aeroport. Angajatorul oferă ajutor în gasirea cazării și plătește parțial masa.

Contractul este pe perioadă nedeterminată, iar programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână. Câștigurile salariale sunt de 9.80 euro pe oră.

Persoanele din județul Olt se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM, pentru detalii legate de modalitatea în care pot fi depuse CV-urile. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 28 februarie.

Comentarii

Redacţia

2019-01-11 13:53:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...