Politică

2020-09-28, 21:28:35

Liviu Voiculescu, pe făraş după înfrângerea de la Primăria Slatina. Cine i-ar putea lua locul

Tot mai multe voci afirmă, după rezultatul alegerilor din Olt, că actualul preşedinte al filialei PNL, Liviu Voiculescu, ar trebui să facă un pas în faţă, având în vedere înfrângerea ruşinoasă în cursa pentru Primăria Slatina.

Cel mai potrivit pentru preluarea conducerii PNL Olt, cel puţin interimar, ar fi primarul comunei Studina, Marian Vasile, singurul edil liberal care a înregistrat un scor mai mult decât bun de peste 80 de procente.

“Eu știu că voi vă uitați la marile orașe și remarcați rezultatele de acolo, dar uitați-vă un pic și la primarii din rural care fac minuni în comunele lor. Eu v-am tot spus de oameni ca Marian Vasile de la Studina, Olt, care rup tot. El a luat 86.2%. Chiar nu înțeleg de ce anume, PNL de exemplu, nu îl face pe Marian Vasile șeful pe județul Olt, altminteri roșu din cap până în picioare. Ar fi un extraordinar exemplu ca un foarte bun primar din rural să conducă politic un județ”, a notat pe Facebook fostul ministru al educaţiei, Daniel Funeriu.

La Studina, Marian Vasile (PNL) a obţinut 83,92% (1.206 voturi), în timp ce contracandidatul său, Constantin Şerban (ALDE) a reuşit să ia doar 91 de voturi (6,33%).

La Slatina, rezultatul este incontestabil: Emil Moţ (PSD) – 49,74%, 12.529 voturi; Liviu Voiculescu (PNL) – 27,23%, 6.858 voturi.

Comentarii

Redacţia

2020-09-28 21:28:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...