Administraţie

2018-05-24, 16:12:42

Liviu Radu: „Sperăm că cele două centuri vor genera zone industriale”

După recepţionarea centurii de ocolire a municipiului de către reprezentanţii CNAIR şi demararea construcţiei unei noi centuri, cu bani de la Ministerul Dezvoltării, primarul din Caracal, Liviu Radu, şi-a exprimat speranţa că investiţiile în infrastructură vor fi urmate de dezvoltare industrială.

Edilul-şef spune că pe lângă cele două centuri ar trebui să generze zone industriale.

„De câteva zile, au început lucrările şi la ceea ce înseamnă centura de nord a oraşului şi sper s-o finalizăm până în luna septembrie. Într-un an-doi, sperăm ca aceste două centuri să se unească şi să se genereze şi zone industriale, pe lângă acestea. Asta înseamnă locuri de muncă şi de aceea aşteptăm de multă vreme această zi”, a afirmat Liviu Radu.

Recepţia la terminarea lucrărilor pe centura de ocolire a municipiului Caracal a fost făcută, joi, la şapte ani de la începerea investiţiei, de către reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Contractul pentru construcţia variantei de ocolire a municipiului Caracal are o valoare de 44.472.173,75 lei, fără TVA.

Luni, au început lucrările de construcţie a minicenturii de ocolire a municipiului Caracal, prin partea de Nord, termenul de finalizare fiind de opt luni. Investiţia depăşeşte 1,8 milioane lei, este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).


Comentarii

Redacţia

2018-05-24 16:12:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...