Societate

2017-07-20, 16:33:51

Liniile de cale ferată din zona Mihăeşti- Radomireşti intră în reparaţii

Mai multe linii directe din staţiile CFR din judeţul Olt intră în reparaţii, în această vară, în cadrul unul proiect al Companiei ce se ridică la valoarea totală de 141,6 milioane lei.

Reparaţia liniilor directe din staţii la secţia Măldăeni - Mihăeşti - Radomireşti reprezintă unul dintre cele 48 de şantiere feroviare pentru lucrări de întreţinere, reparaţii curente şi capitale la infrastructura feroviară, în vederea ridicării restricţiilor de viteză şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie, deschise de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, la ora actuală.

Potrivit unui comunicat remis de Companie, în jumătatea de sud a ţării, pe raza Regionalelor CF Galaţi, Constanţa, Bucureşti, Craiova şi Timişoara sunt operaţionale 17 de şantiere pentru lucrări de reparaţii la linii, aparate de cale, poduri, podeţe şi clădiri de staţii. Valoarea totală a contractelor aflate în derulare este de 35,5 milioane lei.

„Menţionăm că lucrările de reparaţii şi consolidare a elementelor infrastructurii feroviare se vor executa în paralel cu asigurarea traficului în condiţii optime pe toate segmentele de cale ferată menţionate şi au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie prin creşterea vitezei de circulaţie şi a gradului de confort”,
se arată în comunicatul citat.

Comentarii

Redacţia

2017-07-20 16:33:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...