Politică

2018-10-10, 15:21:19

Liderul PNL Olt, nemulţumit de implicarea preoţilor în Referendum: „Biserica nu are ce să caute”

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, şi-a exprimat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, nemulţumirea faţă de implicarea feţelor bisericeşti în desfăşurarea referendumului privind redefinirea noţiunii de familie, în Constituţie.

Liviu Voiculescu a afirmat că acest factor a dus la o prezenţă slabă la urne, în ciuda faptului că referendumul s-a întins pe două zile.

„Eu, personal, consider că un factor care a determinat o slabă prezenţă la vot a fost şi implicarea excesivă a Bisericii în procesul de vot. Ştiţi şi dumneavoastră iar noi am postat pe Facebook filmări cu preoţi care mergeau împreună cu consilieri locali PSD la oameni ca să-i scoată la vot. Cu toate că eu sunt un om credincios şi am ajutat Biserica cu mult înainte să fiu primar, cu mult înainte să fiu preşedintele acestei filiale şi am făcut-o din resursele financiare proprii, din banii mei, consider că în astfel de chestiuni, în campanii electorale, Biserica nu are ce să caute. Biserica are rolul ei extrem de important în societate, are rolul său educaţional, o consider extrem de importantă. Nu negăm rolul extrem de important al Bisericii, încurajăm oamenii să meargă la Biserică şi să-şi educe copiii în spiritul valorilor noastre creştine”, a declarat Voiculescu.


Comentarii

Redacţia

2018-10-10 15:21:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...