Eveniment

2018-10-11, 16:49:03

Lemne confiscate de poliţiştii olteni, la Pleşoiu, pentru nereguli în documente

O firmă din Suceava a fost amendată de poliţiştii olteni cu suma de 3.000, pentru nereguli în acte depistate la un transport de maeriale lemnos oprit în trafic, în comuna Pleşoiu. 14 metri cubi de lemne au fost confiscaţi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că polițiștii au depistat în trafic, pe raza comunei Pleșoiu, un ansamblu de vehicule care transporta material lemnos.

„În urma inventarierii și cubării materialului lemnos, s-a constatat faptul că un bărbat, din comuna Breaza, județul Suceava, transporta cu un ansamblu de vehicule cantitatea de 14,28 metri cubi cherestea răşinoase, în plus faţă de cantitatea de 42,46 metri cubi, înscrisă în avizul de însoţire. Cheresteaua transportată aparţine unei societăți comerciale din comuna Fundu Moldovei, județul Suceava. Aceasta fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei”,
a declarat reprezentantul IPJ Olt.

E a adăugat că, totodată, diferența de 14,28 metri cubi material lemnos, care nu a corespuns cantității precizate în documentele de însoțire a mărfii, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Slatina.

Comentarii

Redacţia

2018-10-11 16:49:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...