Sport

2019-05-21, 15:34:09

Karateka de la ACS Scorpion, la Campionatul Mondial

Ca urmare a rezultatelor bune obţinute la Cupa României, ce s-a desfăşurat de curând la Ţicleni, clubul slătinean de karate obţinând locul II ca număr de medalii, sportivii Rebeca Rezeanu, Andreea Mihai, Mihai Cârstea şi Bogdan Murgea s-au calificat la Campionatul Mondial, ce se va desfăşura în peioada 24-26 mai, la Bucureşti.

Patru sportivi din cadrului clubului de karate ACS Scoprion s-au calificat la Campionatul Mondial, ce se va desfăşura, în perioada 24-26 mai, la Bucureşti. Sportivii pregătiţi de Cristian Rezeanu vor participa în probele de kata şi kumite individual. Rebeca Rezeanu, Andreea Mihai, Mihai Cârstea şi Bogdan Murgea vor lupta pentru medalii la turenul internaţional găzduit de ţara noastră.

„Pe data de 11 mai, am participat la Cupa României, la Ţicleni, unde am obţinut locul al doilea pe cluburi, iar în data de 18 mai am participat la Campionatul Naţional, ce s-a desfăşurat la Timişoara, unde sportivii noştri au obţinut mai multe medalii. În urma acestor rezultate, ne-am calificat cu patru sportivi la Campionatul Mondial, ce se va desfăşura la Bucureşti”, a declarat antrenorul clubului ACS Scorpion, Cristian Rezeanu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-21 15:34:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...