Sport

2017-03-20, 14:53:59

Juventus Slatina se menţine liderul primului eşalon fotbalistic judeţean

Înfiinţată în vară, Juventus Slatina continuă să se menţină pe primul loc, cu un avans minim faţă de principala urmăritoare, AS Milcov.

Gruparea pregătită de Valentin Turiac s-a impus fără probleme, scor 1-5, în meciul susţinut în deplasare în compania celor de la Olteţul Osica. Golurile slătinenilor au fost marcate de Valentin Oprea, care a reuşit un hattrick, şi Constantin Radu, cu o dublă. În urma succesului înregistrat, Juventus Slatina rămâne marea favorită la barajul de promovare în eşalonul al treilea.

Juventus Slatina:
Radu Petre, Ionuţ Dinu, Mircea Şcheau, Nicuşor Dincă, Petrişor Marin, Iulian Cosma, Constantin Radu, Mihai Stancu, Alexandru Raţ, Romulus Matei, Valentin Oprea. Au mai evoluat: Dan Şerb şi Ştefan Neacşu.

Comentarii

Redacţia

2017-03-20 14:53:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro