Sport

2017-02-16, 14:09:33

Juventus Slatina, eşec la scor în amicalul cu CSU Craiova II

Liderul primului eşalon fotbalistic judeţean, Juventus Slatina, catalogată drept principala favorită la barajul de promovare, a pierdut la scor testul cu formaţia de nivel superior, CSU Craiova II.

Slătinenii s-au înclinat cu scorul 5-1 în faţa formaţiei din Bănie, pregătită de Corneliu Papură. Amicalul s-a disputat pe terenul sintetic „Aripile” de lângă aeroport. Pentru gruparea slătineană a marcat fotbalistul sosit în această iarnă de la Ripensia Timişoara, Mihai Stancu.

„Pentru noi a reprezentat un test fizic foarte bun, din păcate am avut mulţi absenţi. La 1-0 pentru ei, am avut un penalty ratat de Paul Cocorăscu, însă nu ne-a interesat scorul. Mai este mult de lucrat până se vor închega relaţiile de joc, pentru că au venit mulţi jucători noi”,
a precizat directorul sportiv al echipei Juventus Slatina, Mihai Bălan.

Juventus Slatina: Radu Petre, Ionuţ Dinu, Paul Cocorăscu, Mircea Şcheau, Mihai Stancu, Iulian Cozma, Constantin Radu, Romulus Matei, Dan Şerb, Alexandru Raţ, Cosmin Marin. Au mai evoluat: Marin Petrişor, Ştefan Neacşu, Ionuţ Dincă, Nicuşor Dincă, Valentin Oprea.
 

Comentarii

Redacţia

2017-02-16 14:09:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro