Comentariul Gazetei

2019-03-15, 14:55:09

Jurnalistul cu spume la gură s-a făcut politician!

Jurnalistul Rareş Bogdan s-a înscris în cursa pentru alegerile europarlamentare, fiind cap de listă la PNL. Cu alte cuvinte, este principalul candidat al PNL la alegerile europarlamentare.

După o astfel de mutare, eu înţeleg că până acum jurnalistul şi-a făcut doar  campanie, pregătindu-şi cariera politică. Rareş Bogdan nu a făcut spume la gură ani în şir criticând Puterea fiind ghidat de normele scrise şi nescrise din presă, nu pentru a fi obiectiv, ci doar ca să-şi atragă simpatizanţi pentru viitoarea sa carieră politică.

Numai cât patos a pus jurnalistul, câtă cerneală a curs, câte invective a scos pe bandă rulantă! Acum a lăsat pupitrul din emisiune şi se vrea europarlamentar! O mutare mârşavă! Sunt convinsă că pentru această trădare, electoratul îl va sancţiona pe Rareş Bogdan.

De fapt, acum înţeleg de ce emisiunile moderate de Rareş Bogdan, care nu erau niciodată un instrument de informare, reprezentau doar un „focar” de manipulare şi îndoctrinare.

Comentarii

Redacţia

2019-03-15 14:55:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...