Sport

2019-08-09, 12:41:12

Juniorii de la CSM Slatina debutează contra celor de la LPS. Derby-urile locale se joacă pe „sinteticul” de pe Stadionul 1 Mai

Din acest sezon, CSM Slatina are grupe de juniori Under 17 şi Under 19 înscrie în competiţiile organizate de FRF. Duminică, 11 august, se dispută primele meciuri oficiale. LPS Slatina este adversara celor de la CSM Slatina, meciurile fiind programate de la ora 16.00, pe terenul sintetic de pe Stadionul „1 Mai”.

Repartizate pe zone geografice, echipele de juniori Under 17 şi Under 19 ale CSM Slatina vor evolua în seria a VI-a. CSS Craiova, CSJ Ştiinţa U. Craiova, AFC Turris Turnu-Măgurele, ACS Romgaz Craiova, CSS Slatina şi LPS Slatina sunt adversarele echipelor de juniori ale Clubului Sportiv Municipal Slatina în competiţiile organizate de FRF.

Echipa de juniori Under 17 de la CSM Slatina este pregătită de Cristian Stănculeţu, în timp ce juniorii mari, Under 19, de către Marius Popa.

Cele două grupe de juniori debutează în weekend, duminică, 11 august, în Campionatul Naţional, contra celor de la LPS Slatina. Astfel, CSM Slatina Under 19 va evolua de la ora 16.00, în timp ce CSM Slatina Under 17 de la ora 18.00. Ambele meciuri se dispută pe terenul sintetic din incinta Complexului Sportiv „1 Mai”. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-09 12:41:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...