Sport

2019-04-25, 13:20:18

Jucătorii grupării slătinene vor avea, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, trei zile libere

Componenţii echipei de fotbal CSM Slatina s-au antrenat, chiar dacă în „intermediara” din această săptămână nu au avut meci programat. Pregătirea va continua inclusiv vineri, urmând ca jucătorii să primească liber trei zile de Paşte. De marţi dimineaţă, se vor reuni pe Stadionul „1 Mai” pentru a-şi continua parcursul în lupta către barajul de promovare în Liga a III-a.

Fotbaliştii grupării slătinene se pregătesc, în această săptămână, până vineri, inclusiv, urmând ca sâmbătă, duminică şi luni să primească liber cu ocazia Sărbătorilor Pascale. 

Jucătorii aflaţi sub comanda lui Bobi Verdeş vor relua antrenamentele, marţi dimineaţă, în vederea pregătirii meciului programat în weekend, pe 5 mai, cu Olteţul Osica.

Gruparea slătineană va debuta şi în Cupa României, faza judeţeană, pe data de 15 mai, atunci când va întâlni formaţia de nivel inferior, Dîrjovul Valea Mare. Sezonul trecut, CSM Slatina a câştigat competiţia judeşeană, iar la nivel naţional a ajuns până în 16-imile Cupei României, fiind eliminată de echipa din Liga I, Dunărea Călăraşi. 


Comentarii

Redacţia

2019-04-25 13:20:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...