Sport

2017-02-15, 15:26:33

Jucătorii grupării AS Milcov trag tare în cantonamentul de la Călimăneşti

Două antrenamente pe zi, bazate pe acumulări, iar seara refacere. Acesta este programul jucătorilor grupării AS Milcov în cantonamentul de la Călimăneşti.

15 componenţi ai lotului aflat sub comanda antrenorului Ionuţ Tache susţin pregătirea centralizată, extrem de importantă pentru returul ce se anunţă aprig disputat, în lupta pentru accederea la barajul de promovare. În lotul din cantonament se află şi mijlocaşul Gabriel Precup, dar şi Petre Căpraru, Florin Marin, Andrei Bîră sau Cristian Preda.

„Băieţii s-au angrenat foarte bine la efort, pentru că îşi doresc să realizăm lucruri frumoase în retur. Avem vitaminizare, condiţii bune de pregătire şi refacere. Nu avem probleme medicale, sper să nici nu apară, toţi jucătorii răspund pregătirii centralizate. În cantonament la Călimăneşti se află şi Atletic Bradu, ne-au solicitat pentru un amical sâmbătă, dar vreau să-mi fac programul de pregătire pe care l-am stabilit”,
a declarat antrenorul echipei AS Milcov, Ionuţ Tache.

Lotul din cantonament:
Turianu, Stăiculescu, Ciurea, Cristi Preda, Florin Marin, Miu, Gabriel Precup, Andrei Bîră, Amza, Burcea, Petre Căpraru, Mădălin Ion, Iordache, Tudor, Ioniţă. 

Comentarii

Redacţia

2017-02-15 15:26:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro