Sport

2021-08-01, 08:25:26

Jocurile Olimpice: Echipa de tenis de masă, din care face parte slătineanca Irina Ciobanu, în sferturile de finală

Echipa feminină de tenis de masă a României, din care face parte şi slătineanca Irina Ciobanu, s-a calificat în sferturile de finală la Jocurile Olimpice. Campioanele europene au învins Egiptul, 3-0, în Tokyo Metropolitan Gymnasium, la primul meci din concurs.

Întâlnirea a fost deschisă de meciul de dublu Elizabeta Samara/Daniela Dodean Monteiro - Yousra Helmy/Farah Abdelaziz, care s-a terminat cu victoria jucătoarelor noastre, scor 3-0, în doar 22 de minute.

A urmat un duel spectaculos între Bernadette Szocs și Dina Meshref. Sportiva din Egipt a condus cu 2-0 la seturi, dar Bernadette a recuperat și a luat trei seturi la rând (11-6, 11-7, 11-7).

Elizabeta Samara a adus punctul decisiv și a asigurat prezența României în sferturile de finală, după ce a învins-o pe Farah Abdelaziz, cu 3-1.

În următoarea fază a competiției, sportivele antrenate de Viorel Filimon vor juca împotriva echipei din Hong Kong, care a învins Brazilia în sferturi.


Comentarii

Redacţia

2021-08-01 08:25:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...