Social

2020-01-14, 09:59:57

Joburi pe perioada vacanţei de vară pentru studenţii buni cunoscători ai limbii germane

Studenţii şi masteranzii olteni care doresc să lucreze minimum două luni în Germania, pe perioada vacanţei de vară, îşi pot depune dosarele de înscriere la selecţie până pe 14 febrarie, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicațiilor în programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanței de vară (minimum două luni).

Se pot înregistra studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoștințe bune/ foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din județul Olt se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, Str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Slatina, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Înregistrarea se va poate face în perioada 13 ianuarie - 14 februarie,  în intervalul luni - joi, orele 10.00 -15.30 şi vineri, orele 10.00-13.00.Comentarii

Redacţia

2020-01-14 09:59:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...