Actualitate

2017-04-20, 16:02:41

ITM Olt a dispus măsuri de remediere la angajatorii verificaţi în preajma Sărbătorilor

În perioada Sărbătorilor Pascale, inspectorii ITM Olt au desfăşurat o serie de acţiuni de control, însă acestea nu s-au soldat cu amenzi. 24 de angajatori au fost sancţionaţi cu avertisment de remediere a deficienţelor constatate.

Cele mai multe abateri au fost înregistrate pentru neacordarea la timp a drepturilor salariale ale angajaţilor, neacordarea repausului săptămânal şi a concediului de odihnă. În această perioadă au fost înregistrate şi două accidente de muncă, doar unul dinter ele soldându-se cu incapacitate temporară de lucru.

La nivel naţional, au fost organizate peste 2.000 de controale în perioada 10-14 aprilie. Valoarea amenzilor aplicate s-a ridicat la suma de peste 900.000 de lei, bani care ajung la bugetul de stat.

Comentarii

Redacţia

2017-04-20 16:02:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro