Învăţământ

2018-02-25, 19:40:22

ISJ Olt: Cursurile școlilor nu se suspendă

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Olt au precizat că unitățile de învățământ de pe raza județului își vor desfășura activitatea după programul normal, în ziua de luni, 26 februarie.

Inspectorul școlar general al ISJ Olt, Adrian Bărbulete, a declarat pentru Gazeta Nouă, că toți școlarii și preșcolarii sunt așteptați la cursuri, luni.

El a adăugat că, în funcție de evoluția vremii, va fi comunicată oficial orice decizie de suspendare a cursurilor însă, în prezent, nu este cazul de așa ceva.

Judeţul Olt se află sub avertizare meteorologică Cod Portocaliu, valabilă pentru intervalul 26 februarie, ora 3.00 - 1 martie, ora 10.00, fenomenele vizate fiind val de frig ce se va intensifica, gerul va fi persistent chiar și pe parcursul zilelor, precum și ninsori abundente, temporar viscolite și strat consistent de zăpadă.

Comentarii

Redacţia

2018-02-25 19:40:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...