Sport

2018-01-12, 19:55:25

Ionela Goran lasă CSM Slatina pentru HCM Buzău

Pivotul venită în vară la CSM Slatina, Ionela Goran, și-a reziliat contractul cu nou-promovata în Liga Națională, după ce obiectivul, evitarea retrogradării, a fost compromis în urma eșecului cu HCM Slobozia.

Handbalista Ionela Goran a solicitat rezilierea contractului cu CSM Slatina, după ce obiectivul, menținerea în Liga Națională, a fost în mare parte compromis. Pivotul care miercuri seara a marcat trei goluri cu HCM Slobozia nu va mai face deplasarea la CSM Roman, aceasta părăsind deja echipa slătineană.

Ionela Goran a dat curs ofertei venite de la echipa din orașul natal, HCM Buzău, pentru care a mai evoluat în urmă cu șase ani.

Pentru CSM Slatina, Ionela Goran evolua în ambele faze, ea fiind una dintre componentele echipei cu cele mai multe minute jucate.

Comentarii

Redacţia

2018-01-12 19:55:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...