Comunitate

2017-08-11, 14:13:49

Întâlnire iniţiată de deputatul Alexandru Stănescu, la Primăria Corabia. Fermierii şi primarii olteni, faţă în faţă cu şefii structurilor centrale

Autorităţi locale, dar şi şefi ai structurilor centrale au avut, joi, o dezbatere, la Primăria Corabia. Întâlnirea a fost iniţiată de deputatul Alexandru Stănescu, iar fermierii au putut să-şi expună pe larg problemele cu care se confruntă atunci când doresc să acceseze fonduri europene.

Reprezentanţii Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, cei de la Agenţia Naţională de Îmbunatăţiri Funciare, de la Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime, dar şi primarii din zona de sud a judetului s-au întâlnit, joi, la o discuţie ce a avut loc la Primăria Corabia. Iniţiativa a aparţinut deputatului Alexandru Stănescu, care a dorit să afle ce probleme apar atunci când fermierii doresc să acceseze fonduri europene.

Astfel, la dezbateri au luat parte directorul general AFIR, Adrian Ionuţ Chesnoiu, director general ANIF, Florin Barbu, primarul oraşului Corabia, Iulică Oane, reprezentanţi ai GAL-urilor si FLAG-urilor din zona, dar şi primari interesaţi să-şi dezvolte comunităţile pe care le reprezintă.

Reprezentanții AFIR, ANIF si MADR au răspuns întrebărilor venite din partea celor prezenți și au clarificat anumite aspecte legate de procedurile de lucru și de legislația specifică implementării PNDR 2020.
Comentarii

Redacţia

2017-08-11 14:13:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro