Social

2018-10-22, 16:27:42

Îngrijitor bătrâni la domiciliu, frizer, maseur şi manichiurist-pedichiurist, cursurile de formare pentru şomeri

AJOFM Olt organizează lunar cursuri de formare profesională în cele mai cerute meserii de pe piaţă, pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă. 56 de persoane sunt aşteptate la şcolarizare în luna noiembrie, în meseriile de îngrijitor bătrâni la domiciliu, frizer, maseur şi manichiurist-pedichiurist.

Cei care nu au o calificare sau care doresc să se reorienteze profesional pot participa, în luna noiembrie, la unul dintre cele patru cursuri de formare profesională organizate de AJOFM Olt. 

Meseriile în care se vor organiza cursurile sunt frizer (14 persoane), maseur (14 persoane), îngrijitor bătrâni la domiciliu (14 persoane) şi manichiurist-pedichiurist (14 persoane).

Cursurile de formare profesională durează între trei şi şase luni, urmând ca la finalul şcolarizării cursanţii să obţină certificate de competenţă profesioală.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, prin serviciul de Formare Profesională, organizează lună de lună astfel de cursuri, în funcţie de locurile de muncă vacante oferite de către societăţi.

Comentarii

Redacţia

2018-10-22 16:27:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...