Actualitate

2021-06-16, 11:49:33

Informare meteorologică de instabilitate atmosferică, până duminică, în toată ţara

Vremea capricioasă va continuă şi în zilele următoare. Pe lângă codurile galben şi portocalii, care vizează jumătate din ţară, meteorologii au emis şi o informare de instabilitate atmosferică pentru întreg teritoriul , valabilă până pe data de 20 iunie.

Meteorologii au emis o atenţionare de instabilitate atmosferică valabilă în interval 17 iunie, ora 10:00 – 20 iunie, ora 22:00, de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate. 

„În sudul, estul și centrul țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25...50 l/mp”, se arată pe site-ul ANM. 

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.


Comentarii

Redacţia

2021-06-16 11:49:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...