Politică

2019-05-20, 14:59:19

Încercare de intimidare. Roţile maşinii senatorului PSD Renică Diaconescu, tăiate în comuna Cungrea: „Primarul de acolo este un om care are o gaşcă adusă special”

Roţile autoturismului senatorului PSD Renică Diaconescu au fost tăiate, luni, în timpul campaniei în comuna Cungrea, parlamentarul acuzându-l pe preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, primar al localităţii, că s-ar afla în spatele incidentului.

Renică Diaconescu a explicat că i-au fost tăiate roţile din spate, autorul sau autorii aşteptând ca şoferul său să se îndepărteze de autoturism.

„Am trimis şoferul cu nişte materiale, în comună. A oprit maşina, a plecat să lase materialele şi, când s-a întors, cauciucurile din spate erau tăiate. Colegii mei de acolo spun că şi în campania trecută a fost un incident similar, când cauciucurile cuiva au fost tăiate, toate patru. Pe mine m-au lăsat doar cu două, au fost mai miloşi”, a explicat senatorul.

Parlamentarul susţine că preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, s-ar afla în spatele acestui eveniment, acesta luând la propriu îndemnul lui Ludovic Orban „puneţi-vă cu bâtele pe ei”. Renică Diaconescu a adăugat că va depune şi o plângere oficială la organele de poliţie.

„Primarul de acolo este un om care are o gaşcă adusă special, îi păzesc zonele unde se ocupă de jocuri de noroc. Nu cred că a făcut-o un ţăran de acolo, nu cred că oamenii de acolo ar face aşa ceva. O să fac şi o plângere la poliţie. Sper să-mi dea imaginile de pe camerele de supraveghere, dacă nu le-au şi şters deja”, a declarat Diaconescu.

La rândul său, Liviu Voiculescu susţine că nu are niciun amestec în acest caz, adăugând că dezaprobă un astfel de compartament.

„Când s-a întâmplat? Habar nu am. Nu ştiu unde s-a întâmplat. Să anunţe poliţia. Normal că dezaprob orice astfel de comportament. A dat nişte scrisori pe acolo, dar asta este altceva”, a afirmat Liviu Voiculescu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-20 14:59:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...