Actualitate

2022-05-12, 10:09:20

Încă o mașină a familiei Ceaușescu poate fi achiziționată la licitație

Renault Fuego GTS a fost mașina care a aparținut Zoiei Ceaușescu, primită cadou din partea cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu cu prilejul căsătoriei acesteia cu Mircea Oprean în 1983.


Mașina a fost comandată la Uzinele Renault din Franța după vânzarea unui autoturism Mercedes, cu două locuri, proprietatea Zoiei.

Atât de vânzarea Mercedesului, cât și de procurarea Renaultului, s-a ocupat un serviciu specializat al securității, iar după evenimentele din 1989, automobilul a fost pus sub sechestru.

7 ani mai târziu, printr-o ordonanță a procuraturii s-a dispus încetarea urmăririi penale și restituirea bunurilor personale.

Autoturismul, care are în licitație un preț de pornire de doar 500 de euro, a fost folosit doar pentru deplasări în afara Bucureștiului, scrie moneybuzz.ro.

Comentarii

Redacţia

2022-05-12 10:09:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...