Administraţie

2018-03-14, 15:23:29

Iluminatul public din Potcoava, reabilitat cu fonduri elveţiene

Iluminatul public din oraşul Potcoava va fi reabilitat de administraţia locală printr-un proiect finanţat de Guvernul Elveţiei.

Proiectul  „Creșterea eficienţei energetice a sistemului de iluminat public în orașul Potcoava’’ are o valoare totală de aproximativ 2.700.000 lei, fiind finanțat din fonduri elvețiene, sprijinul nerambursabil ridicându-se la 85%.

Primarul Manuel Enăchioaia a declarat că, în scurt timp, va fi organizată licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de execuţie.

„Se va interveni pe toate străzile, sunt 1.700 de lămpi. Am semnat contractul de finanţare, săptămâna trecută, iar acum lucrăm la documentaţia pentru SEAP. Urmează să organizăm licitaţia în procedură simplificată”, a declarat Enăchioaia.


Comentarii

Redacţia

2018-03-14 15:23:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...